Cartofi umpluţi cu brânză, la cuptor FOTO

cartofi umpluti cu branza jpeg

Se prepară uşor, iar combinaţia de cartofi, brânză şi broccoli este foarte gustoasă. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!

Ingrediente

6 cartofi

115 g smântână

220 g brânză cheddar

350 g broccoli

225 g bacon afumat

sare

piper

arpagic tocat

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Înţepi cartofii, din loc în loc, cu o furculiţă.

image

Îi aşezi direct pe grătarul cuptorului şi îi laşi la copt, aproximativ 45-50 de minute. Dai deoparte o jumătate de oră. Reduci temperatura cuptorului la 176 °C.

Tai cartofii pe jumătate şi scoţi cu grijă conţinutul.

image

Pisezi bine şi amesteci cu smântâna, jumătate din cantitatea de brânză mărunţită, bucheţelele de broccoli şi baconul feliat. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Umpli cartofii cu compoziţia obţinută.

image

Presari restul de brânză. Dai la cuptor, timp de 30-35 de minute, până ce brânza începe să se topească. Serveşti cu arpagic tocat, dacă vrei.

Sursa https://www.pillsbury.com