Chiar în aceastăs eară la cină puteţi pregăti o reţetă delicioasă de cartofi umpluţi cu spanac şi ciuperci.

Ingrediente

4 cartofi mari
200 g şuncă
2 legături ceapă verde
3-4 căţei de usturoi
½ kg ciuperci albe, proaspete
pătrunjel
1 ou
ulei
sare
piper, după gust

Mod de preparare

Se spală cartofii şi nu se curăţă de coajă. Se taie în două, se scobeşte mijlocul, iar bărcuţele rezultate se ung cu ulei şi se pun într-o tavă să se coacă. Între timp, într-o tigaie se căleşte ceapa tocată, se adaugă şunca tăiată cât mai mic, usturoiul tăiat fin şi după ce acestea s-au călit împreună, se pun şi ciupercile feliate.

Se lasă pe foc până se evaporă apa pe care o lasă ciupercile, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se trag de pe foc. Se lasă să se răcească şi apoi se pune oul şi pătrunjelul mărunt tocat. Se scot cartofii şi se umplu cu amestecul de ciuperci şi se pun din nou la cuptor până se rumenesc.

Loading...