Somonul este un peşte deseori recomandat de medicii nutriţionişti, îndeosebi pentru că el conţine grăsimi bune, cum ar fi acizii graşi Omega-3. Aşa că în sezonul rece, bucură-te de o delicioasă salată cu somon şi profită de beneficiile acestui tip de carne.

Ai nevoie de

100 g somon afumat
5 cartofi
2 roşii
1 ceapă
2 ouă
3 linguri maioneză
muştar, după gust
sare
piper
pătrunjel

Mod de preparare

Speli cartofii şi-i fi erbi în coajă 30 de minute. După răcire, îi cureţi de coajă şi-i tai în cubuleţe. Fierbi ouăle tari şi le tai felii după ce se răcesc puţin. Speli roşiile şi le feliezi. Cureţi, speli şi tai julien ceapa. Într-un castron, amesteci muştarul curoşiile, cartofii şi ceapa. Adaugi peştele tăiat, maioneza, sare şi piper după gust, iar la final, verdeaţa şi ouăle felii.

Salată de ton şi avocado, fără maioneză

Somon cu condimente şi salată de bulgur

Reţeta clasică de salată Caesar

Loading...