Bogată în vitamina K, rădăcina de ţelină este un bun tonifiant al organismului. Este la fel de delicioasă atât crudă, cât şi gătită. Pentru cea mai bună salată de crudităţi ai nevoie de câteva ingrediente proaspete.

Cea mai bună salată de crudităţi - Ingrediente

1 ţelină
1 măr
2 morcovi
2 linguri maioneză
sare
piper
lămâie

Cea mai bună salată de crudităţi - Mod de preparare

Cureţi ţelina, morcovii şi mărul şi le dai, pe rând, prin răzătoarea mare. Storci mărul şi amesteci ingredientele rase, cu maioneză, sare şi piper, după gust şi cu zeamă de lămâie. Serveşti, dacă vrei, cu un pic de maioneză şi felii de lămâie, pe felii de pâine din făină integrală.

Cartofi şi ţelină la cuptor. Reţeta lui Jamie Oliver

Supă-cremă de ţelină

Salată de ţelină şi mere

Pui cu ţelină şi cartofi

 

 

 

Loading...
Evaluează articolul