Un preparat bun la orice masă şi cu orice ocazie, caşcavalul pane se pregăteşte uşor şi rapid.

Ingrediente

2 linguri unt, topit

½ linguriţă usturoi pudră

2 foi aluat foietaj

200 g  felii telemea

200 g felii caşcaval

30 g parmezan ras

roşii cherry, după gust

Mod de preparare – Caşcaval pane

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci untul cu usturoiul pudră. Ungi o tavă cu jumătate din această compoziţie, lasând puţin spaţiu liber spre margini. Întinzi o foaie de aluat în tavă.

Aşezi feliile de brânză şi caşcaval deasupra, lasând liberă o porţiune mică dinspre capete.

Întinzi peste ele ce-a de-a doua foaie de aluat.

Presezi uşor marginile lăsate libere pentru ca umplutura să rămână închisă ermetic. Ungi cu untul rămas, apoi presari parmezanul.

Dai la cuptor 20-23 de minute sau până se rumeneşte uşor. Tai felii. Serveşti cu roşii cherry.

Sursa https://www.pillsbury.com

Loading...
Evaluează articolul