Maestrul bucătar franco-elveţian Benoit Violier, al cărui restaurant a fost desemnat "cel mai bun din lume" în luna decembrie, a murit la vârsta de 44 de ani, potrivit primelor indicii cauza decesului fiind sinuciderea.

Benoit Violier a fost găsit mort, duminică, în casa sa, au declarat reprezentanţii Poliţiei elveţiene, într-o declaraţie de presă, precizând că maestrul bucătar s-ar fi sinucis prin împuşcare, notează The Guardian.

Poliţia a deschis o investigaţie în acest caz, pentru a stabili cauzele exacte ale morţii lui Benoit Violier, după ce lângă acesta a fost găsită o puşcă.Totodată, familia lui Benoit Violier a solicitat să îi fie respectat dreptul la intimitate în aceste momente dificile.

Benoit Violier conducea Restaurant de L'Hôtel de Ville din oraşul elveţian Crissier, din apropiere de Lausanne. Acesta se mândrea cu trei stele Michelin şi a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume, în luna decembrie, de către ghidul gastronomic francez laliste.com. La momentul respectiv, acesta a fost selectat dintr-o mie de restaurante din 48 de ţări.

continuarea pe adevarul.ro

sursa: www.tribunereporter.com

Loading...