Pufos şi extrem de aromat, este desertul perfect după o masă copioasă, sau ori de câte ori vrei ceva dulce.

Ai nevoie de

270 g făină

160 g zahăr

1 lingură praf de copt

1 praf de sare

60 g unt topit

1 ou

180 ml lapte

60 ml ulei

2 linguri esenţă de vanilie

½ borcan gem de zmeură

Aşază hârtie de copt într-o tavă. Amestecă într-un vas făina, zahărul, praful de copt şi sarea. În alt vas combină untul topit cu uleiul, laptele, esenţa de vanilie şi oul. Mixează ingredientele şi adaugă făina. Pune un strat de compoziţie în tavă, un strat de gem, un alt strat de compoziţie, gem şi din nou compoziţie. Dă la cuptor până trece testul scobitorii.

Sursa foto http://baketotheroots.de/easy-raspberry-bread/

Loading...
Evaluează articolul