Cu siguranţă ai făcut măcar o dată până acum reţeta clasică, dar merită să-i dai şi acestei delicatese o şansă.

Ai nevoie de

400 g cremă de brânză

60 g zahăr

60 g unt

6 gălbenuşuri

200 ml frişcă

10 ml suc de lămâie

80 g făină

6 albuşuri

100 g zahăr

Mixează crema de brânză cu zahărul, dauagă untul şi amestecă bine până compoziţia capătă o consistenţă fină. Adaugă gălbenuşurile şi frişca, iar după ce s-au omogenizat, zeama de lămâie. Cerne făina de două ori şi pune-o în compoziţie. Bate albuşurile cu zahărul şi adaugă-le în compoziţie, amestecând uşor. Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt într-o tavă rotundă.

Toarnă compoziţia în formă şi dă-o la cuptor la foc mic pentru 1 oră, după care măreşte flacăra pentru jumătate de oră.

Sursa foto http://www.yummygraphy.com/

Loading...
Evaluează articolul