Apetisante şi uşor de preparat, chifteluţele din carne de porc pot fi servite alături de o salată de varză sau murături.

Ingrediente

450 g carne de porc tocată
1 ceapă, tocată
2 ouă bătute
2 linguriţe cimbru
½ linguriţă usturoi pudră
200 g pesmet
2-3 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare – Chifteluţe din carne de porc

Într-un bol, amesteci carnea tocată cu ceapa, cimbrul şi usturoiul pudră. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Împarţi compoziţia în 8 chifteluţe. Pui ouăle bătute într-un vas, iar pesmetul amestecat cu sare şi piper în altul.

Dai chifteluţele prin ou, apoi prin pesmet, având grijă să le acoperi în totalitate. Le prăjeşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 5-6 minute pe fiecare parte. Serveşti imediat.

Sursa http://12tomatoes.com

Loading...