Luna februarie este cu siguranţă luna dragostei. 14 februarie este cunoscută ca fiind Ziua Internaţională a Îndrăgostiţilor. O zi specială dedicată dragostei şi de ce nu, traditiilor culinare. Astfel, transformăm această zi în una festivă unde mâncarea este personajul principal.

Partenerul nostru de nădejde poartă numele de "Ferma Noastră". Produsele lor sunt 100% naturale şi sunt făcute cu grijă, cu suflet. Sloganul lor este si el unul pozitiv: "Să mâncăm sănătos ca să trăim şi să gândim sănătos"

"Click Poftă Bună" şi "Ferma noastră" te invită la concursul îndrăgostiţilor:

Câştigă un coş cu bunătăţi preparate 100% natural, exact ca pe vremea bunicilor. Garantăm noi pentru gustul preparatelor!

ok1

........................................................................................................................

Ce trebuie să faceţi?

1. Să vă placă sfaturile şi mâncarea preparată sănătos! Astfel, vă invităm să daţi LIKE paginii Ferma Noastră. Acolo veţi fi informaţi zilnic cu sfaturi utile, dar şi ce produse puteţi achiziţiona de la ei.

2. Să vă abonaţi la newsletterul Click Poftă Bună. De la noi veţi primi cele mai noi şi fresh reţete.

3. Concursul se desfăşoară pe pagina noastră de Facebook Click Poftă Bună. Acolo trebuie să răspundeţi la întrebarea "Ce preparat vă face cu "ochiul" de pe pagina celor de la Ferma Noastră?"

........................................................................................................................

Concursul se desfăşoară de pe 2 până pe 12 februarie. Pe 13 februarie vom alege câştigătorul cu ajutorul random.org, iar pe 14 promitem să livrăm produsele. Câştigătorul va fi anunţat pe 13 februarie, pe pagina noastră de Facebook Click Poftă Bună!

*Coşul va conţine borcane de 200 g cu :
- dulceaţă de dovleac zâmbăreţ
- pastă de ardei "kăpiaţi" la foc de lemne
- piure de tomate şi zacuscă
- decoraţiuni din partea noastră

*Participanţii care sunt deja abonaţi la newsletter-ul clickpoftabuna.ro, la fel şi cei care urmăresc deja pagina de Facebook Ferma Noastra nu trebuie decât să ne răspundă pe Facebook în postare la întrebarea de mai sus şi sunt înscrişi automat la concurs.

Iată şi câştigătorul concursului nostru. Felicitări!

concurs

Loading...