Un preparat apetisant, ce nu necesită foarte mult timp pierdut în bucătărie, cotletul de vită este alegerea ideală pentru un prânz săţios sau cină.

Ingrediente – Cotlet de vită cu sos de ciuperci şi usturoi
ulei
600 g cotlet de vită
2 mâini de ciuperci
2 eşalote, tocate
1 ceapă, tocată
1 linguriţă mix de condimente
150 ml apă
cimbru, după gust
20 g unt
sare
piper

Mod de preparare – Cotlet de vită cu sos de ciuperci şi usturoi
Sotezi ceapa şi eşalotele într-o tigaie, în untul topit. Condimentezi cotletul de vită cu sare şi piper, după gust. Speli şi cureţi ciupercile.

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Aşezi într-o tavă carnea de vită, ciupercile, ceapa şi eşalotele călite. Amesteci apa cu mixul de condimente şi o torni în tavă. Presari cimbru, stropeşti carnea cu puţin ulei şi dai la cuptor aproximativ 35 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...