Cum faci cea mai bună saramură de crap din Dunăre. Reţeta preparatului gustos şi sănătos, cât ţii peştele pe grătar

saramura caras jpeg

O saramură adevărată se pregăteşte numai cu peşte din Dunăre. Şi pentru că este praznic mare, Duminica Floriilor, când se face dezlegare la peşte, o pasionată de arta culinară din Bărăgan ne propune o reţetă de nerefuzat: saramură de crap.

Povestea asta minunată o ştiu de la nea Tudor Gologanu, un pescar priceput şi tare hâtru, căruia îi datorez mult din experienţa mea culinară, vis- a- vis de gătitul sănătos al peştelui din apele Dunării. Sper să vă placă şi vouă şi să nu rataţi ocazia de a o încerca”, spune Gela Dumitrache. Pasionată de gătit, învăţătoarea din comuna Unirea, creează tot felul de bunătăţi pe care le împarte cu prietenii săi virtuali pe blogul cufărulcubucurii.wordpress.com.

continuarea pe adevarul.ro

continuarea pe adevarul.ro