Dacă îţi plac aripioarele de pui îţi propunem această reţetă pe care o poţi încerca şi atunci când ai invitaţi, întrucât vor fi cu siguranţă impresionaţi de ele.

Ingrediente necesare aripioare de pui caramelizate:

- un kilogram de aripioare
- două linguri cu ulei de măsline
- o jumătate de cană cu sos de soia
- două linguri de ketchup
- o ceaşcă cu miere
- un căţel de usturoi
- sare şi piper, după gust.

Mod de preparare:

Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius.

Într-un bol mic, amestecă uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea şi piperul.

Spală şi curăţă aripioarele, după care unge-le cu amestecul obţinut mai sus şi aşează-le într-o tavă.

Dă-le apoi la cuptor timp de o oră ori până sosul este caramelizat.

Poftă bună!

Loading...