Cum faci cele mai bune aripioare de pui la cuptor

2 shutterstock 673882819 jpg jpeg

Dacă îţi plac aripioarele de pui îţi propunem această reţetă pe care o poţi încerca şi atunci când ai invitaţi, întrucât vor fi cu siguranţă impresionaţi de ele.

Ingrediente necesare aripioare de pui caramelizate:

- un kilogram de aripioare - două linguri cu ulei de măsline - 50 ml sos de soia - două linguri de ketchup - 2 linguri miere - 4 căţei de usturoi - sare şi piper, după gust.

Mod de preparare:

Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius.

Într-un bol mic, amestecă uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul zdrobit, sarea şi piperul.

Spală şi curăţă aripioarele, după care unge-le cu amestecul obţinut mai sus şi aşează-le într-o tavă.

Dă-le apoi la cuptor timp de o oră ori până sosul este caramelizat.

Poftă bună!

FOTO Shutterstock