Cartofii copţi sunt mai gustoşi dacă îi găteşti cu tot cu coajă, iar acoperiţi de un strat generos de brânză gorgonzola, care este foarte moale şi se topeşte uşor, se transformă într-un adevărat deliciu.

De ce ai nevoie pentru a pregăti cartofi copţi cu gorgonzola

7 cartofi roşii sau noi, feliaţi

1 ceapă, taiată rondele

100 g brânză gorgonzola

sare, după gust

piper, după gust

oregano, după gust

Cum pregăteşti cartofii copţi cu gorgonzola

Amesteci într-o tavă cartofii şi ceapa şi condimentezi cu sare, piper şi oregano, după gust. Presari brânza gorgonzola mărunţită pe deasupra. Înfăşori tot conţinutul într-o folie de aluminiu specială, care nu se lipeşte.

Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Dai la copt 1 oră. Serveşti cu extra oregano, dacă doreşti.

Sursa http://www.ohmy-creative.com

Loading...