Cornuri cu ciocolată

Ingrediente:
1 kg de făină 3 ouă 4 linguri miere 0,5 l lapte 2 cubuleţe de drojdie 2 plicuri zahăr vanilat coaja de la o lămâie sare
Cremă de ciocolată (puteţi folosi orice umplutură doriţi)
un ou pentru uns
Mod de preparare:
Număr porţii: 4
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: mică
Ouăle se bat cu zahărul vanilat, până se topeşte zahărul şi conţinutul devine pufos. Se adaugă făina în ploaie, amestecată cu coaja de lămâie, sarea, după care se pun şi restul ingredientelor (mierea, laptele şi drojdia). După ce am făcut aluatul din ingredientele de mai sus, se lasă la dospit cam o jumătate de oră.
Întindem foaia rotundă şi o porţionăm în câte triunghiuri dorim. Punem cremă de ciocolată în partea mai lată şi rulăm. La final, aşezăm cornuleţe le formate în tava tapetată cu hârtie, le ungem cu ou, mai lăsăm un pic să crească, apoi le băgăm la cuptor la foc potrivit.