Cremă de zahăr ars cu fructe

Ingrediente: 1 l lapte, 7 ouă, 12 linguri de zahăr, coajă rasă de portocală, zahăr vanilat, fructe diverse
Dificultate: medie Timp de preparare: 40 min Nr. portii: 4
Mod de preparare
cu 7 linguri de zahăr până când aproape îşi dublează volumul. Pui coaja de portocală, zahărul vanilat, torni laptele şi mixezi până s-au încorporat ingredientele.
Topeşti 5 linguri de zahăr într-o crăticioară şi-l torni în mod egal în vase termorezistente. Întinzi zahărul ars pe pereţii vaselor înclinându-le cu grijă, apoi laşi câteva minute
la răcit.
Torni amestecul de lapte peste zahărul ars şi pui castronelele termorezistente într-o tavă cu apă (cât să acopere trei sferturi din pereţii vaselor). Introduci tava în cuptorul preîncălzit, în jur de o oră, până se rumenesc frumos deasupra.
Laşi la răcit, apoi pui castronelele cu cremă de zahăr ars la frigider două ore. Serveşti ornată cu fructe după preferinţă.