Piept de pui cu sos de muştar

piept de pui cu sos de mustar jpeg

O reţetă franţuzească delicioasă - piept de pui cu sos de mustar. Puiul poate fi de asemenea înlocuit cu peşte, precum somonul sau păstrăvul.

Ingrediente:

4 piepturi de pui un sfert de linguriţă de sare un sfert de linguriţă de piper 2 linguri de ulei de măsline un sfert de cană de vin alb sau supă de pui o jumătate de cană de smântână 2 linguri de muştar

Mod de preparare:

Asezonaţi pieptul de pui cu sare şi piper. Încingeţi ulei într-o tigaie şi puneţi-o pe foc mediu. Adăugaţi puiul şi lăsaţi-l la prăjit 10-12 minute. Se lasă apoi la răcit pe şerveţele de hârtie. Turnaţi vinul într-o crăticioară şi lăsaţi-l pe foc până i se reduce cantitatea la jumătate. Adăugaţi muştarul şi smântâna şi mai lăsaţi 2 minute, amestecând între timp. Aşezaţi pieptul de pui pe farfurie şi presăraţi sosul de mustar deasupra.

Mancare de pui

Mancare de pui

Ciocanele de pui pane

Ciocanele de pui pane

Tortellini cu pui

Tortellini cu pui

Sursa: marthastewart.com