Tocăniţă cu inimi şi pipote de pui

20170320 215313 jpeg

Doamna Ioana Ungureanu ne-a trimis reţeta ei de inimi şi tocăniţe de pui.

De ce ai nevoie pentru tocăniţă

500 gr amestec inimi si pipote

3 linguri ulei

1 ceapa mica

1 ardei gras rosu

3-4linguri pasta de tomate, optional

2 linguri faina

patrunjel

Cum se prepară tocăniţa

Spalam si curatim pipotele si inimile si le punem sa fiarba in apa pentru 40-50 minute. Cand au fiert, le scotem si le punem cu ulei sa le sotam putin. Adaugam ceapa si ardeiul tocate si lasam pana ce legumele se inmoaie.

Turnăm din supa in care au fiert cat sa le acoperim, punem sare si piper si lasam sa dea cateva clocote. Adaugam pasta de tomate si optional 2 linguri de faina dizolvate in apa. Lasam mancarica sa fiarba si adaugam patrunjelul tocat marunt.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg