Rapid şi uşor de preparat, friptura de vită cu cartofi în folie este atât de apetisantă încât va deveni una din reţetele tale favorite.

Ingrediente

900 g carne de vită, tăiată bucăţele

450 g cartofi, feliaţi

1 lingură usturoi pisat

1 linguriţă ceapă pudră

1 linguriţă oregano

1 linguriţă pătrunjel

1 linguriţă cimbru

3 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci carnea, cartofii, uleiul, usturoiul, sare şi piper, după gust şi restul condimentelor. Aşezi compoziţia pe 4 straturi de folie de aluminiu egale, apoi o împachetezi cu grijă.

Pui într-o tavă sau vas termorezistent. Dai la cuptorul preîncălzit la 220 °C, 20-25 de minute. Serveşti cu extra cimbru sau pătrunjel.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Loading...