Salată cu grapefruit, somon şi avocado

O combinaţie gustoasă de fructe, legume şi peşte.
Ingrediente:
2 file de somon sare piper negru măcinat 3 linguri de ulei de măsline 2 cepe tocate mărunt un grapefruit tăiat bucăţele un avocado tăiat bucăţele o lingură de zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Asezonaţi somonul cu sare şi piper. Aşezaţi-l într-o tavă şi turnaţi deasupra lui o lingură de ulei, apoi presăraţi ceapa. Se lasă la cuptor aproximativ 15 minute. Tăiaţi somonul bucăţele şi puneţi-l în farfurii împreună cu grapefruitul, avocado şi ceapa rămasă.
Asezonaţi cu sare, piper şi turnaţi puţină zeamă de lămâie peste.
Sursa: marthastewart.com