Vegeta de casă

vegeta de casa jpeg

Dacă eşti nemulţumit de gustul vegetei pe care o cumperi din comerţ, îţi poţi prepara chiar tu acasă condimentul perfect.

Ingrediente

2 kg morcovi 1 kg păstârnac 1 kg pătrunjel (rădăcină) 500 g ţelină 500 g ardei gras roşu 500 g ceapă 1,5 kg roşii 1 rădăcină praz sare

Mod de preparare

Speli şi cureţi bine toate legumele. Cu un cuţit econom, le tai fâşii subţiri şi le laşi la uscat pe un ştergar din bumbac. Roşiile le dai prin maşina de tocat şi foloseşti doar partea uscată, iar sucul îl poţi pune separat la fiert pentru bulion. Deshidratarea poate dura minimum 5 zile, astfel că zilnic va trebui să le răsfiri, pentru a se usca pe toate părţile. Odată uscate, le dai prin maşina de tocat. Adaugi 1 lingură de sare la fiecare 10 linguri de legume. Dacă vrei o vegeta mai fină, mai poţi opta şi pentru varianta unui blender.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg