Inimă de ciocolată

inima de ciocolata jpeg

Ce surpriză poate fi mai dulce pentru jumătatea ta, decât o inimă din ciocolată?

De ce ai nevoie pentru inima de ciocolată

170 g cremă de brânză, la temperatura camerei

250 g zahăr pudră

1 lingură esenţă de vanilie

¼ cană cacao

2 linguri unt la temperatura camerei

250 ml smântână dulce

Sos de zmeură, opţional

Cum se prepară inimile de ciocolată

Pune folie alimentară în două tăvi în formă de inimă. Combină jumătate din cantitatea de smântână cu untul şi pune-le pe baie de aburi până se topesc. Adaugă cacaua şi bate bine până se încorporează. Mixează crema de brânză cu zahărul pudră şi esenţa de vanilie. Adaugă crema de cacao şi restul de smântână şi după ce s-au omogenizat, torni crema în forme, pe care le dai la frigider pentru cel puţin 8 ore. Înainte să serveşti inimă din ciocolată, adaugi dacă vrei sos de zmeură.

Tort negresă

Tort negresă

Tort caramel

Tort caramel

Tartă cu dovleac şi ciocolată albă

Tartă cu dovleac şi ciocolată albă

Sursa foto http://www.thatskinnychickcanbake.com

http://www.thatskinnychickcanbake.com