Ardei umpluţi cu brânză de capră

Un preparat de primăvară, uşor de preparat şi cu puţine calorii. Iată cum se fac ardei umpluţi cu brânză de capră.
De ce ai nevoie pentru ardei umpluţi cu brânză de capră
10 ardei
170 g brânză de capră
100 g parmezan
2 căţei de usturoi
100 g creveţi curăţaţi
sare
piper
ulei
1 lingură ierburi de Provence
Cum se prepară ardei umpluţi cu brânză de capră
Dai drumul la cuptor şi ungi cu ulei o tavă. Tai în jumătate ardeii şi îndepărtezi seminţele.
Încingi o lingură de ulei în tigaie şi rumeneşti creveţii tocaţi, peste care presari piper şi sare, după gust. Când şi-au schimbat culoarea, îi dai deoparte.
Amesteci brânza de capră sfărâmată cu parmezanul, usturoiul tocat şi ierburile. Adaugi creveţii, amesteci şi pui compoziţia în ardei, pe care îi aşezi în tavă. Îi ţii la cuptor 20-30 de minute. Îi serveşti presăraţi cu ierburi de Provence.