Baghetă cu pastramă, busuioc şi tarhon

bagheta pastrama busuioc jpeg

Nu e o reţetă sofisticată sau complicată, dar cu siguranţă este potrivită pentru picnic într-o zi călduroasă.

Ingrediente

2 baghete subţiri 300 g pastramă 300 g brânză telemea de oi (sau caşcaval) 60 g unt ierburi aromate, după gust (cimbru, busuioc, mărar, tarhon) 2-3 fire de usturoi verde sare piper

Cum se prepară

Se taie baghetele în felii groase de 2 cm, fără a le desprinde de tot de coaja de dedesubt. Între feliile de pâine se aşază alternativ felii de mezeluri, brânză (caşcaval), frunze sau

crenguţe de ierburi aromate şi usturoi verde. Se presară sare şi piper, după gust, se adaugă bucăţele de unt. Baghetele se înfăşoară în folie de aluminiu, se aşază într-o tavă şi

se introduc la cuptor pentru 10-15 minute.

Se iau la picnic baghetele înfăşurate şi se desfac în momentul mesei.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg