Bărcuţe cu ton

ton in barcute poza 5 jpeg

Un aperitiv delicios, pentru care nu ai nevoie de multă îndemânare în bucătărie.

De ce ai nevoie pentru bărcuţe cu ton

Pentru aluat

220 g făină

1/2 plic drojdie uscată

1/2 linguriţă zahăr

1 linguriţă sare

2 linguri ulei de măsline

130 ml apă caldă

Pentru umplutură

1 conservă ton în suc propriu

1 roşie

2 linguri porumb

1 ceapă roşie

Pentru aluatul de bărcuţă, amestecăm drojdia în apă călduţă în care am dizolvat în prealabil zahărul. Facem astfel maiaua. Lăsăm la dospit aproximativ 10 minute. Adăugăm maiaua peste făină şi frământăm până obţinem un aluat elastic nelipicios.

image

Află de AICI cum se prepară bărcuţele cu ton.

Află de AICI cum se prepară bărcuţele cu ton.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg