Batoane cu cereale şi ciocolată

Un desert crocant, ce nu necesită prea multe ingrediente, batoanele cu cereale şi ciocolată sunt uşor de preparat şi foarte gustoase.
De ce ai nevoie pentru a pregăti batoane cu cereale şi ciocolată
350 g miere
150 g zahăr brun
60 ml ulei de cocos
230 g unt de arahide sau unt de migdale
200 g cereale pentru mic dejun
350 g fulgi de ciocolată neagră
Cum pregăteşti batoanele cu cereale şi ciocolată
Într-un vas, topeşti mierea, zahărul şi laptele de cocos, la temperatură medie, amestecând continuu. Laşi până începe să fiarbă, dai deoparte şi adaugi untul. Torni continuţul înt-un bol, presari cerealele şi le încorporezi bine, apoi îl pui într-o tavă tapetată. Dai fulgii de ciocolată la microunde, pentru aproximativ 30 de secunde, până se topesc complet. Nivelezi crema peste cereale. Laşi la frigider 30 de minute. Porţionezi în batoane şi serveşti imediat.
Sursa http://www.bettycrocker.com