Biscuiţi cu morcovi şi ovăz, de post

Postul nu presupune neapărat renunţarea la micile plăceri culinare, iar reţeta de biscuiţi cu morcovi şi ovăz este desertul perfect pentru zilele în care renunţăm să mâncăm de dulce.
De ce ai nevoie pentru a pregăti biscuiţi cu morcovi şi ovăz
200 g morcovi
o mână de nuci
60 ml ulei
3 linguri zahăr
100 g fulgi de ovăz
120 g făină
stafide, opţional
1 linguriţă praf de copt
scorţişoară, după gust
Cum pregăteşti biscuiţii cu morcovi şi ovăz
Încălzeşti cuptorul la 180 de grade. Dai morcovii prin răzătoare şi îi amesteci într-un bol cu uleiul şi stafide, dacă doreşti. Adaugi nucile mărunţite fin, zahărul şi scorţişoară, după gust. La final, combini cu fulgii de ovăz. Laşi 30 de minute deoparte să se întrepătrundă. Presari făina şi praful de copt şi frămânţi aluatul. Rupi bucăţi potrivite din el şi formezi biluţe. Le turteşti puţin pentru a obţine biscuiţii. Îi aşezi într-o tavă şi dai la cuptor 30 de minute. Verifici să nu se rumenească prea tare. Serveşti imediat.
Sursa http://amyshealthybaking.com