Brioşe cu ciocolată

Iar ni s-a făcut poftă de brioşe. Şi, bineînţeles, am pregătit ingredientele, formele şi in mai puţin de o oră prăjiturile au fost gata.
Ingrediente
300 g făină 1 pliculeţ praf de copt 100 g zahăr un praf de sare 150 g ciocolată amăruie 250 ml lapte 2 ouă 75 g unt
Cum se prepară
Se amestecă, într-un castron, făina, praful de copt, praful de sare şi ciocolata ruptă bucăţele. Separat, se bat ouăle cu zahărul, se adaugă laptele şi untul topit. Amestecul
obţinut se toarnă peste făină şi se frământă un aluat omogen, ca o smântână groasă. Cu ajutorul unei linguri, se umplu formele de brioşe, unse cu unt şi tapetate cu hârtie specială
pentru copt. Se introduc la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 de minute. Se scot din forme după ce se răcesc complet.