Brioşe cu interior moale

briose cu interior moale jpeg

Pentru brioşele cu interior moale de ciocolată poţi face şi următoarea reţetă: 3 ouă, 3 linguri de zahăr şi 3 de făină. Iar pentru „vulcanul“ de ciocolată din mijloc foloseşti 400 g de ciocolată neagră şi un pachet de unt.

Ingrediente (6 porţii)

250 g ciocolată amăruie 150 g unt 6 ouă 200 g zahăr pudră 80 g făină

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Ungi formele cu puţin ulei. Topeşti untul şi ciocolata, împreună, pe baie de aburi. Separat, baţi ouăle cu zahărul. Torni ciocolata topită peste ouă, în fir subţire ca să nu se taie, şi amesteci bine, apoi adaugi făina în ploaie şi omogenizezi. Pui compoziţia în forme cu ajutorul unui polonic. Laşi la copt până se întăresc marginile. Mijlocul trebuie să rămână moale. Serveşti cât e caldă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg