Brioşe de dovleac

briose cu dovleac jpeg

Cel mai bun desert de sezon pentru răsfăţ autumnal!

Ingrediente

⅔ cană făină 450 g piure de dovleac ¾ cană zahăr 2 ouă 1 linguriţă esenţă de vanilie ¾ cană lapte 1 linguriţă scorţişoară sare ¼ linguriţă praf de copt ¼ linguriţă bicarbonat de sodiu frişcă

Mod de preparare

Aşezi hârtie de copt în 12 forme de brioşe. Încingi cuptorul.

Amesteci într-un bol făina, praful de copt, bicarbonatul, sare şi scorţişoara.

Într-un vas mai mare, amesteci piureul de dovleac, zahărul, ouăle, esenţa de vanilie şi laptele până se omogenizează. Încorporează ingredientele uscate şi amesteci până elimini toate cocoloaşele de făină, iar aluatul este moale.

Umpli fiecare formă de brioşă cu aproximativ o treime de cană de aluat. Laşi la copt 20 de minute şi laşi să se răcească 20 de minute. Apoi, scoţi brioşele din formă şi le răceşti în frigider 30 de minute. Aşezi deasupra frişcă şi mai presari scorţişoară.

sursa: http://cakescottage.com/



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg