Bruschete cu sos pesto
Sosul de pesto se prepară simplu şi rapid, iar în această perioadă ingredientele sunt proaspete. Prepară bruschete cu sos pesto şi cu greu te vei opri din mâncat.
De ce ai nevoie pentru bruschete cu sos pesto
Pentru sos
400 g frunze proaspete de busuioc
2 căţei de usturoi
50 g nuci
150 ml ulei de măsline
sare
piper
100 g parmezan
Pentru bruschete
4 felii de pâine
1 roşie
50 g brânză de capră
ulei de măsline
coriandru uscat
Cum se prepară bruschete cu sos pesto
Pentru sos, amesteci busuiocul, usturoiul, parmezanul şi nucile şi le mixezi până capătă consistenţa unei paste. Adaugi uleiul de măsline şi asezonezi cu sare şi piper.
Ungi feliile de pâine cu ulei şi le prăjeşti. După ce s-au răcit, pui câte două linguri de sos pesto peste fiecare din ele. Aşezi bucăţi de brânză de capră, felii de roşii şi presari coriandru.
Sursa foto http://diofky.niammy.com