Budincă de caramel

budinca de caramel jpeg

Budinca de caramel este un preparat foarte îndrăgit de elveţieni, care adoră dulciurile. Aşadar, află cum o poţi prepara!

De ce ai nevoie pentru budincă de caramel

5 linguri zahăr

2 linguri apă

500 ml lapte

2 linguri amidon

1 ou

150 ml frişcă

Cum se prepară budinca de caramel

Combini zahărul cu apa şi-l aşezi într-o cratiţă pe foc. Când începe să fiarbă şi culoarea devine arămie dai caramelul deoparte 5 minute. Nu-l lăsa să se întunece la culoare, deoarece va avea un gust amar. Pui 200 ml de lapte peste caramel şi amesteci până când se omogenizează. Restul de lapte îl combini cu oul şi amidonul. Torni treptat această compoziţie peste lapte şi amesteci constant, până când se îngroaşă budinca. O dai deoparte, o torni într-un bol şi o acoperi cu o folie pentru a nu se forma o pojghiţă la suprafaţă. O ţii la frigider două ore înainte să o serveşti. O torni în pahare şi o decorezi cu frişcă.

Sursa foto http://www.littleswissbaker.com/

http://www.littleswissbaker.com/



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg