Budincă de cartofi şi ouă la cuptor

Pentru micul dejun, o budincă de cartofi cu ouă, în care ai adăugat kaizer crocant, este alegerea ideală. Poţi folosi chiar piureul de cartofi rece care ţi-a rămas de la prânz.
De ce ai nevoie pentru budincă de cartofi şi ouă
7 ouă
350 ml lapte
1 praf de sare
piper
1 căţel de usturoi
500 g cartofi fierţi
100 g ardei
100 g kaizer
200 g brânză tare
1 fir ceapă verde
Cum se prepară budinca de cartofi cu ouă
Baţi ouăle cu laptele, sarea, piperul, ceapa tocată, usturoiul pisat. Pui cartofii fierţi, tăiaţi, într-o tavă tapetată, apoi pui bucăţile de bacon tocate şi brânza rasă. Torni ouăle şi dai tava la cuptor 40-50 de minute. Laşi budinca să se răcorească înainte să o serveşti