Budincă de macaroane cu brânză – Cea mai simplă reţetă

Când ai poftă de o porţie de paste, încearcă o reţetă diferită, într-o budincă delicioasă de macaroane, foarte uşor de preparat, la cuptor.
Ingrediente
450 g macaroane sau melci
450 g telemea, mărunţită
3-4 ouă
1 praf de sare
120 g unt
3 linguri zahăr
Mod de preparare
Pregăteşti macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Împarţi untul în două părţi egale. Pe prima o topeşti, iar cu cea de a doua tapetezi o tavă. Scurgi bine pastele şi le treci printr-un jet de apă rece.
Într-un vas, baţi bine ouăle şi le amesteci cu untul topit şi restul ingredientelor. Combini cu macaroanele. Torni compoziţia într-o tavă. Dai la cuptorul încins, 30-40 de minute, până începe să se formeze o crustă crocantă. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa http://www.thechunkychef.com