Budincă de orez cu coajă de lămâie

budinca de orez cu coaja de lamaie jpeg

Gata în 50 de minute, te poţi bucura de gustul inconfundabil al unei budinci de orez cu coajă de lămâie.

Ingrediente

500 ml lapte 3 ouă 4 linguri zahăr 150 g orez coaja rasă de la 1/2 lămâie

Cum se prepară

Se fierbe orezul în lapte cu un praf de sare. Când este aproape fiert, se adaugă zahărul. Se dă deoparte de pe foc, se adaugă coaja de lămâie şi se lasă să se răcorească. Gălbenuşurile se bat spumă, iar albuşurile se bat ca pentru bezea. Se încorporează în orez mai întâi gălbenuşurile şi apoi albuşurile, amestecând uşor. Se toarnă compoziţia într-o formă unsă şi tapetată şi se coace în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute. Se poate servi cu diverse sosuri de fructe sau de ciocolată.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg