Budincă de pâine cu ciuperci

Dacă o vei prepara pas cu pas vei gusta cea mai bună budincă de pâine cu ciuperci.
De ce ai nevoie pentru budincă de pâine cu ciuperci
450 g ciuperci
450 g cârnaţi afumaţi
2 linguri unt
1 lingură ulei
100 ml vin alb
200 g smântână
500 ml lapte
1 ceapă
cimbru
sare
5 ouă
100 g brânză
200 g parmezan
1 pâine cu coajă tare
Cum se prepară budinca de pâine cu ciuperci
Prăjeşti cârnaţii în tigaie. Încingi uleiul şi untul, căleşti ciupercile feliate, ceapa tocată şi adaugi puţin cimbru. Când a sczăut apa, le scoţi şi torni în loc vinul. Laşi pe foc, amestecând constant până când scade o treime din el. Torni laptele, smântâna şi mai ţii pe foc câteva minute. Dai deoparte, apoi amesteci cu ouăle bătute. Tai pâinea felii şi le înmoi în acest sos. Le aşezi în tavă, pui cârnaţii şi ciupercile şi deasupra torni sosul rămas. Dai tava la cuptor 40-50 de minute.