Bulete de caşcaval cu susan

bulete de cascaval cu susan jpeg

Seminţele de susan, albe, negre, galbene, cafenii sau roşii, cu coaja pe ele sau decorticate, întregi sau măcinate, crude neapărat, sunt adevărate seminţe ale vieţii. Pentru a beneficia de proprietăţile lor, foloseşte-le în diverse preparate.

Ai nevoie de (4 porţii)

4 ouă 300 g caşcaval 150 g făină ½ plic praf de copt piper 100 g seminţe susan 100 g pesmet sare ulei, pentru prăjit

Mod de preparare

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Dai caşcavalul prin răzătoarea mică şi-l pui într-un vas. Adaugi gălbenuşurile, făina, piperul şi praful de copt. Amesteci. Baţi bine albuşurile cu puţină sare şi torni peste compoziţia de caşcaval. Omogenizezi bine şi, cu mâna umezită în apă, formezi biluţe. Le tăvăleşti apoi prin pesmet amestecat cu susan. Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe un şervet absorbant, pentru eliminarea surplusului de grăsime.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg