Căpşuni în ciocolată
Ne răsfăţăm cum se cuvinte într-o zi dedicată îndrăgostiţilor. Cu câteva căpşuni cumpărate de la supermarket şi mai multe feluri de ciocolată, vom reuşi să ne surprindem partenerul.
- Porții: 2
- Timp total: 30 min
- Categorie: deserturi, fructe
Ingrediente
150 g ciocolată cu lapte 150 g ciocolată neagră 150 g ciocolată albă 750 g căpşuni mari
Mod de preparare
Pregătiţi o tavă pe care se pune hârtie de copt. Ciocolata cu lapte se rupe bucăţi şi se pune într-un castron. Se umple o oală cu apă pe jumătate. Se fierbe la foc mare şi se pune castronul în care este ciocolata ruptă peste oală. Se amestecă cu o lingură până se omogenizează. Se repetă acelaşi procedeu la toate tipurile de ciocolată.
Când aţi terminat de topit ciocolatele, se împart căpşunile în mod egale (cât se poate) şi se dau prin ciocolată. Apoi se pun pe tava pregătită anterior şi se dau la rece.
Sursa: taste.com.au