Cârnăciori în foitaj

carnaciori in foitaj jpeg

Musafirii tăi pot fi întâmpinaţi cu o gustare delicioasă cum este aceasta.

Ingrediente

500 g aluat foitaj

Pentru umplutură 500 g cârnaţi picanţi 1 ou 100 g caşcaval ras

Mod de preparare

Întinzi bucata de foitaj puţin cu sucitorul, după care tai fâşii late de 5 cm. Fiecare fâşie o tai în cinci bucăţi. Cârnaţii îi tai bucăţi tot de 5 cm. Ungi cu ou bătut fâşiile de aluat, presari caşcaval ras şi rulezi fiecare bucată de ­cârnat, strângând bine ­aluatul la rulare. Aşezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt şi le introduci în cuptorul încins pentru 25-30 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg