Cartofi noi zdrobiţi cu ierburi aromate

Sunt atât de uşor de preparat încât cei dragi te vor ruga din ce în ce mai des să-i faci pentru cină. Iată în ce constă reţeta de cartofoi noi cu ierburi aromate!
De ce ai nevoie pentru cartofi
1 kg cartofi noi
50 ml ulei de măsline
4 căţei de usturoi
2 linguri parmezan
sare
cimbru
piper
Cum se prepară cartofii
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Cureţii cartofii şi-i fierbi 15 minut în apă cu sare, apoi îi scoţi şi-i scurgi. Amesteci căţeii de usturoi zdrobiţi cu uleiul de măsline, cimbru, sare şi piper.
Zdrobeşti puţin cartofii, îi aşezi în tavă şi pui peste ei uleiul de măsline, apoi presari parmezanul ras. Dai tava la cuptor 15-20 de minute.