Cartofi roşii la tavă, cea mai simplă garnitură

Alături de o friptură de porc, de miel, de vită sau de pui, întotdeauna va merge o garnitură de legume. Aşa că merită să încerci această reţetă de cartofi roşii la tavă, alături de alte legume delicioase. În doar 50 de minute, ai obţinut o garnitură simplă şi gustoasă.
Cartofi roşii la tavă - Ingrediente
570 g cartofi roşii mici, tăiaţi cubuleţe 1 ceapă mică, tocată 1 ardei gras verde, tăiat cubuleţe 2 morcovi, tocaţi 1 lingură şi ½ ulei de măsline 1 linguriţă şi ¼ sare grunjoasă piper negru măcinat
Cartofi roşii la tavă - Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul. Pregăteşti o tavă de copt, aşezi o folie de aluminiu şi o ungi cu puţin ulei. Combini toate ingredientele într-un vas mare şi amesteci ca să se combine aromele. Le răstorni în tava pregătită şi le nivelezi, ca să fie un singur strat. Le dai la cuptor, pe grătarul cel mai de jos, 15 minute. Le întorci cu o spatulă şi le mai ţii la cuptor 25-30 de minute sau până se rumenesc legumele.

Pulpe de pui cu cartofi la tavă, preparate în stil grecesc
Pulpe de pui cu cartofi la tavă, preparate în stil grecesc
Pulpe de pui cu legume la tavă, un preparat simplu şi gustos
Pulpe de pui cu legume la tavă, un preparat simplu şi gustos