Cartofi umpluţi cu şuncă şi caşcaval

cartofi umpluti cu sunca si cascaval jpeg

Gata în numai jumătate de oră, această reţetă poate fi preparată chiar şi de începătorii în ale bucătăriei.

Ingrediente

4 cartofi mari 100 g şuncă 150 g caşcaval sare piper

Cum se prepară

Se spală cartofii bine şi se pun în cuptorul încins aproximativ 15 minute, după care se întorc şi se mai lasă 10 minute.Între timp, se taie şunca şi se rade caşcavalul. Se scot cartofii din cuptor, se crestează în patru, se umplu cu şunca şi caşcavalul şi se condimentează după gust. Se servesc fierbinţi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg