Cartofi umpluţi, la cuptor

Nu necesită prea mult efort de preparare şi sunt foarte gustoşi! Încearcă şi tu cartofii umpluţi la cuptor, pe care îi poţi servi ca atare sau alături de o salată verde.
Ingrediente
12 cartofi
250 g smântână degresată
arpagic tocat, după gust
12 felii şuncă, feliate
sare
piper
Mod de preparare
Speli şi usuci cartofii. Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Îi aşezi într-o tavă şi îi înfăşori pe fiecare în folie de aluminiu. Dai la cuptor, aproximativ 45-50 de minute. Îi tai la unul din capete şi scoţi cu grijă conţinutul. Amesteci cu smântână şi arpagic. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Umpli fiecare cartof cu compoziţia. Presari felii de şuncă, în mod egal. Dai la cuptor, pentru încă 5 minute. Serveşti imediat.
Sursa https://realfood.tesco.com