Castraveţi muraţi pane

Pentru această reţetă de castraveţi muraţi pane poţi folosi şi oul. Adică, dacă vrei, poţi trece castraveţii şi prin ou înainte de a-i prăji.
Ingrediente
Pentru sos 1/4 cană maioneză 1 lingură hrean 1 lingură ketchup sare
ulei
1/4 cană făină
1/4 linguriţă oregano
1/4 linguriţă busuioc
1/8 linguriţă piper
sare
2 căni felii de castraveţi muraţi, scurşi
Mod de preparare
Într-un vas mic, amesteci toate ingredientele pentru sos. Dai deoparte. Torni ulei într-o cratiţă sau tigaie adâncă şi laşi să se încingă la flacără mare.
Într-un vas mediu, amesteci făina cu sare, oregano, busuioc şi piper. În funcţie de cât de adânc este vasul în care prăjeşti, e posibil să fie nevoie să prăjeşti castraveţii în etape. Dai feliile de castravete, pe care le-ai tăiat groase cam de 0,5 cm, prin amestecul de făină şi scuturi excesul. Pui cu grijă castraveţii în uleiul încins şi îi prăjeşti 2-3 minute sau până se rumenesc. Îi scoţi din ulei cu o spumieră şi îi laşi pe un şervet absrobant. Serveşti cu sos.
sursa: http://allshecooks.com/