Cea mai bună vinegretă

vinegreat jpeg

Deschide frigiderul: câte recipiente cu sosuri pentru salate ai? Dacă nu ai nici una sau ai puţine, trebuie să ţii cont de recomandarea noastră. Este foarte uşor de preparat şi potrivit pentru aproape orice salată.

Ingrediente

1 şalotă (haşmă) sau ceapă, tocată 2 linguri oţet de vin alb 2 linguriţe cu vârf de muştar de bună calitate 1/4 linguriţă sare 1/2 piper măcinat proaspăt 1 cană ulei de măsline

Mod de preparare

Într-un recipient cu capac strâns, de preferat din sticlă, amesteci şalota, oţetul şi muştarul. Strângi bine şi amesteci. Adaugi sarea şi piper şi scuturi recipientul ca să se amestece ingredientele.

Adaugi uleiul, câte o treime de cană de fiecare dată, şi amesteci bine după fiecare adăugare. Gustă şi vezi dacă mai este nevoie de ulei şi adaugi după dorinţă.

Îl foloseşti imediat sau îl bagi în frigider, unde poate să stea până la 3 săptămâni. Scutură bine recipientul de fiacer dată înainte de a-l folosi.

sursa: http://cooking.nytimes.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg