Cheesecake cu fructe de pădure proaspete

10463784   cheescake slice with soft fruits jpeg

Cauţi o reţetă cu fructe de pădure? Îţi recomand acest desert absolut delicios! Cheesecake-ul cu fructe de pădure îl poţi prepara uşor, iar rezultatul îţi va depăşi aşteptările.

De ce ingrediente ai nevoie pentru cheesecake cu fructe de pădure Pentru blat 400 g biscuiţi digestivi 150 g unt Pentru cremă 400 g cremă de brânză 400 ml smântână pentru frişcă 4 ouă 150 g zahăr 1 plic zahăr vanilat Pentru decor 200 g fructe de pădure proaspete 20 g gelatină 60 g zahăr

Pentru blat, zdrobeşti biscuiţii, apoi topeşti untul. Le omogenizezi, apoi tapetezi o tavă şi deasupra aşezi blatul de biscuiţi. Îl întinzi bine cu o lingură şi îl netezeşti.

Amesteci pentru cremă, ouăle împreună cu untul şi zahărul, apoi le baţi bine. Adaugi crema de brânză, smântâna pentru frişcă şi zahărul vanilat, pe care le amesteci cu o lingură până se omogenizează. Crema obţinută o aşezi peste blatul de biscuiţi, o nivelezi şi o introduci la cuptor, 40 de minute.

Răceşti cheesecake-ul la temperatura camerei, aproximativ o oră.

Prepari gelatina, după instrucţiunile de pe ambalaj. După ce s-a răcit cheesecake-ul, ornezi suprafaţa cu gelatina obţinută şi aşezi deasupra fructele de pădure. Îl introduci la frigider, 2 ore, îl tai felii şi serveşti.