Chiftele de cartofi

chiftele de cartofi jpeg

Servite cu o salată de varză roşie ori albă, aceste chiftele de cartofi sunt absolut delicioase.

Ingrediente (8-10 chiftele)

5 cartofi medii 1 ceapă 3 căţei de usturoi 2 linguri pătrunjel tocat 2 linguri mărar tocat sare piper 50 g unt 100 ml ulei 100 g pesmet 1 ou

Mod de preparare

Speli cartofii şi-i fierbi cu tot cu coajă. Când furculiţa intră cu uşurinţă în ei, îi scurgi şi-i laşi să se răcească. După ce i-ai curăţat, îi zdrobeşti, adaugi ceapa tocată, usturoiul pisat, oul, verdeaţa, untul şi sarea şi piperul, după gust. Amesteci bine. Încingi uleiul într-o tigaie şi formezi cu mâna umedă biluţe pe care le aplatizezi. Dai chiftelele prin pesmet şi le prăjeşti pe ambele părţi. Le scoţi pe un şervet absorbant, pentru a se elimina excesul de ulei.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg