Chiftele de peşte

Nutriţioniştii ne recomandă să mâncăm peşte de cel puţin două ori pe săptămână. Una dintre reţete poate fi chiar aceasta.
Ingrediente
4 fileuri de peşte 2 felii de pâine 50 ml lapte 2 ouă 2 căţei de usturoi 1 lingură pesmet 2-3 fire ceapă verde sare piper 1 lămâie
Mod de preparare
Toci fileurile de peşte, eliminând pieliţele şi oasele. Amesteci cu ouăle bătute, feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse, ceapa verde tocată, pesmetul, usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust.
Încingi cuptorul. Din compoziţia obţinută modelezi chiftele şi le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Le laşi în cuptor 15-20 de minute sau până se pătrunde carnea. Serveşti calde, stropite cu zeama de la lămâie.