Chiftele de peşte

chiftele de peste jpeg

Nutriţioniştii ne recomandă să mâncăm peşte de cel puţin două ori pe săptămână. Una dintre reţete poate fi chiar aceasta.

Ingrediente

4 fileuri de peşte 2 felii de pâine 50 ml lapte 2 ouă 2 căţei de usturoi 1 lingură pesmet 2-3 fire ceapă verde sare piper 1 lămâie

Mod de preparare

Toci fileurile de peşte, eliminând pieliţele şi oasele. Amesteci cu ouăle bătute, feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse, ceapa verde tocată, pesmetul, usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust.

Încingi cuptorul. Din compoziţia obţinută modelezi chiftele şi le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Le laşi în cuptor 15-20 de minute sau până se pătrunde carnea. Serveşti calde, stropite cu zeama de la lămâie.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg