Chifteluţe de porc, perfecte pentru aperitiv

chiftele de porc jpeg

Le poţi servi simple sau cu sos de roşii şi brânză. Gustul va fi la fel de bun.

De ce ai nevoie pentru chifteluţe de porc

Pentru chifteluţe

1 kg carne de porc tocată

1 ou

50 g parmezan

1 cartof

1 morcov

100 g pesmet

sare

piper

3-4 căţei de usturoi

Pentru sos

400 ml suc de roşii

200 g mozzarella

ulei, pentru prăjit

Cum se prepară chifteluţele de porc

Amesteci carnea tocată cu pesmetul, oul, parmezanul, morcovul ras, cartoful ras şi stors, sare, piper şi căţeii de usturoi tocaţi. Omogenizezi compoziţia, formezi chiftele cu mâna umedă, pe care le rumeneşti toate părţile în ulei. Dacă vrei, le poţi prepara şi la cuptor, aşezate într-o tavă cu hârtie de copt.

Amesteci într-o tavă sucul de roşii cu mozzarella rasă, aşezi chiftelele şi ţii la cuptor 15-20 de minute.

Sursa http://ifoodblogger.com

http://ifoodblogger.com