Chifteluţe de porc, perfecte pentru aperitiv

Le poţi servi simple sau cu sos de roşii şi brânză. Gustul va fi la fel de bun.
De ce ai nevoie pentru chifteluţe de porc
Pentru chifteluţe
1 kg carne de porc tocată
1 ou
50 g parmezan
1 cartof
1 morcov
100 g pesmet
sare
piper
3-4 căţei de usturoi
Pentru sos
400 ml suc de roşii
200 g mozzarella
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară chifteluţele de porc
Amesteci carnea tocată cu pesmetul, oul, parmezanul, morcovul ras, cartoful ras şi stors, sare, piper şi căţeii de usturoi tocaţi. Omogenizezi compoziţia, formezi chiftele cu mâna umedă, pe care le rumeneşti toate părţile în ulei. Dacă vrei, le poţi prepara şi la cuptor, aşezate într-o tavă cu hârtie de copt.
Amesteci într-o tavă sucul de roşii cu mozzarella rasă, aşezi chiftelele şi ţii la cuptor 15-20 de minute.
Sursa http://ifoodblogger.com