Chifteluţe din carne de pui
Ingrediente:
500 g piept de pui 1 morcov 50 g caşcaval ras 2 felii franzelă 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar 1 ou sare făină sau pesmet
Mod de preparare chiftelute din carne de pui:
Dai prin maşina de tocat pieptul de pui şi morcovul. Pui apoi feliile de pâine înmuiate în apă şi stoarse, pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt, oul, caşcavalul ras şi sare după gust. Formezi aceste chiftelute cu carne de pui, le dai prin făină sau pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe hârtie absorbantă sau şerveţel, să absoarbă grăsimea în exces. Le poţi servi cu garnitură de paste.
Aduci aceste chiftelute cu carne de pui la masă ornate cu sos de roşii.
FOTO pinterest.com